Kikertkrem

Kikertkrem

ingredienser til 4 mennesker:

250 g kikerter

1 l vann

1 laurbærblad

1 Kvist av fersk salte

1 liten løk (Om 50 g)

1 Hvitløksfedd_

2 Eßl, kaldpresset olivenolje

1 Eßl. Sitronsaft

1 Cayennepfeffer-plugg

sjøsalt

For pynt:

½ haug krøllete persille

einige schwarze Oliven

Tar litt tid

Pro Portion elwa:

1300 kJ / 310 kcal

13 g protein -14 fett

32 g karbohydrater

Einweichzeil: 8-1 2 Timer

Forberedelsestid: 10-14 Timer

1. Die Kichererbsen waschen und in dem Wasser 8-1 2 Stunden einweichen.

2. Die Erbsen in dem Einweichwasser mit dem Lorbeerblatt und dem Bohnenkraut bei mittlerer Hitze zugedeckt in etwa 1 ½ Stunden weich kochen.

3. Finhakk løken og hvitløksfeddet. Varm olivenoljen i en panne, Stek løk og hvitløk i den til den er gjennomsiktig, la deretter avkjøles.

4. Die gekochten Erbsen abgießen, das Lorbeerblatt und das Bohnenkraut entfernen. Sil ertene varme gjennom en sil eller puré dem i porsjoner i en blender, la deretter avkjøles.

5. Das Kichererbsenpüree mit den Zwiebel- Bland sammen hvitløksbitene. Spredningen med sitronsaften, krydre med cayennepepper og havsalt.

6. Die Petersilie waschen und in kleine Sträußchen teilen. Stein og halver oliven.

7. Die Erbsencreme mit der Petersilie und den Oliven garniert servieren. Det passer bra med ristet fullkornsbrød.

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