Agurkemousse fra England

Agurkemousse fra England

Denne forfriskende smøren er lett å tilberede.

ingredienser til 4 mennesker:

1 Agurk (Om 500 g)

salt

3 Ark fargeløs gelatin

1 haug persille

½ Bund Dil

100 g fløte

1 Spiseskje sitronsaft

1 Klype pulverisert sukker

hvit pepper, nymalt

4 Eßl. Grønnsaksbuljong, nykokt eller laget av terninger

For formen:_

1 På veien, smakløs olje

Raffinert

Per porsjon omtrent:
460 kJ / 110 kcal
2 g protein 10 g fett
5 g karbohydrater

Forberedelseslinje: Om 5 ½ time (hvorav ca. 5 Timer med kjøletid)

1. Skrell agurken, fint krusifiks, lett salt og ca. 10 La hvile i minutter. Die Gelatine in kaltem Wasser 5 Soak i minutter.

2. Die Petersilie und den Dill waschen, panne tørr, fjern de grove stilkene og hakk fint. Die Sahne halbsteif schlagen.

3. Die Gurkenraspeln in einem sauberen Tuch gut ausdrücken, in eine Schüssel geben und mit dem Zitronensaft, dem Puderzucker, etwas Salz und reichlich Pfeffer kräftig würzen. Die feingehackten Kräuter unterrühren.

4. Die Gemüsebrühe erhitzen und die Gelatine darin auflö-sen. Dann unter die Gurkenmasse ziehen.

5. Wenn die Masse zu gelieren beginnt, die geschlagene Sahne unterheben.

6. Eine geeignete Form, helst en laget av metallplater, mit dem Ol ausstreichen. Hell agurkemousse i, glattstreichen, Dekk med folie og i det minste 5 Sett i kjøleskapet i flere timer.

7. Die Gurkenmousse stürzen und servieren. Det er opp til i kjøleskapet 3 Dager. Moussen passer godt til sort eller grovt brød.

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