Pickles from Poland

Pickles from Poland

Allot for 4 people:

200 g floury potatoes

salt

2 Owner

2 Onions (about 200 g)

2 Eßl. Sunflower oil

1 bunch parsley

2 Eßl, sour cream

White pepper, freshly ground_

For garnish:

1 bunch of chives

Inexpensive

Per serving about:

800 kJ / 190 kcal
6 g protein – 13g of fat
12 g of carbohydrates

Preparation time: about 50 Minutes

1. Die Kartoffeln waschen und ungeschält in leicht gesalzenem Wasser in etwa 25 Cook until soft for minutes. The eggs in 10 Boil hard for minutes. Quench with cold water.

2. Finely chop the onions. Heat the sunflower oil in a pan and fry the onion cubes until translucent, then let cool down.

3. Wash the parsley, pan dry, remove the coarse stems and chop finely. Wash the chives, pan dry, Cut into fine rolls and set aside for garnish.

4. Peel the eggs, Separate the egg whites and chop finely. 5. Die gekochten Kartoffeln abgießen, let cool down, schälen und durch die Presse in eine Schüssel drücken.

6. Die Zwiebelstückchen, the parsley, die saure Sahne und die Eiweiße zu den Kartoffeln geben. Die Eigelbe durch ein Sieb dazustreichen.

7. Den Aufstrich mit Salz und Pfeffer pikant abschmecken und mit den Schnittlauchröllchen bestreut servieren. Er paßt gut zu dunklen Brotsorten.

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